O nama

Stakleni svet oko vas


KONKAV KONVEKS vizija je da budemo uvek u samom vrhu izvođenja enterijera i eksterijera od stakla, da pružimo najbolji kvalitet i podršku .

Porodična kompanija osnovana 1995.

Stalnim ulaganjem u istraživanje i razvoj, kompanija je veoma brzo širila svoje delatnosti i na tržištu je brzo prepoznata kao konkurentan partner u oblasti uvoza i prerade stakla i ogledala za sve vrste namena na najrazličitijim arhitektoskim projektima.

Konkav konveks danas

KONKAV KONVEKS neprestano prati trendove u tehnologiji, ulaže u opremu i zaposlene i odgovorno se odnosi prema zahtevima svojih klijenata. Kao rezultat svega navedenog, KONKAV KONVEKS je spreman da ponudi najsavremenija rešenja u oblasti staklarstva u građevini i arhitekturi.

Eco poslovanje


Krećemo se i isporučujemo bez CO2 emisije

Naša strategija je da do kraja 2024.u najvećoj meri pređemo na korišćenje električnih vozila za transoprt robe kao i za službene potrebe. Od nedavno svim posetiocima KONKAV KONVEKS-a na usluzi su punjači snage 22KW kojima se mogu besplatno poslužiti a neka od naših službenih vozila uveliko se kreću na električni pogon.

Koristimo obnovljive izvore energije

KONKAV KONVEKS pokriva preko 70% svojih potreba za električnom energijom iz solarnih izvora.
Instalirana solarna elektrana kapaciteta 1MW pokriva veliki deo proizvodnog procesa, takođe kompanijska vozila snabdevaju se eletričnom energijom direktno iz solarne elektrane.

Odvajamo, sitnimo i recikliramo otpad

Odvajanje, usitanjavanje i recikliranje otpada je najveći prioritet u našem poslovanju. Postigli smo da se više od 75% ukupnog otpada reciklira.

Ne trošimo i ne bacamo vodu

Najsavremeniji sistem kompanije IMMMES za prečišćavanje i recirkulaciju tehničke vode omogućuje da proizvodni proces funkcioniše sa minimaln utorškom vode dok su otpadne vode smanjene na sam minimum.Utrošak čiste vode i količina otpadne vode kompletne proizvodnje svedene su na nivo manjeg domaćinstva.
Proizvodnja koja nudi više

Svaki proizvodni sektor u mogućnosti je da obradi najzahtevnija stakla u maksimalnim dimenzijama 600x320cm. Korisćenje savremene proizvodne opreme svetski poznatih proizvođača kao što su FOREL, MACOTTEC, TUROMAS, PUJOL, TECGLASS, INTERMAC, CMS, SCHIATTI-ANGELO, TUCHENG, IMMMES omogućuje velike proizvodne mogućnosti i kapacitete.
Spremni za specijalne zahteve

Spremni smo da ponudimo novo, drugacije i da pomeramo granice građevinskih i arhitektonskih dostignuća. Naš kreativan tim rado prihvata izazove jer oni su snaga koja nas pokreće napred i koji su učinili da se KONKAV KONVEKS locira tu gde je danas.

Specijalni zahtevi
- Pregrade, vrata I izlozi velikih dimenzija. Mogućnost kaljenja stakla dimenzija 600x300cm.
- Savijena stakla velikih dimenzija 500x240cm.
- Izrada staklenih zidova za bazene dimenzija do 600cm.
- Proizvodnja specijalnih staklenih konstrukcija I spojnih elemenata.
- Izrada savijenih I štampanih fasada I obloga.

Kvalitet bez kompromisa

Naš cilj je da staklo kao element koji Vašem stambenom ili poslovnom prostoru daje dodatnu vrednost mora biti savršeno. U svim fazama kao što su nabavka, transport, obrada, ugradnja težimo da ostvarimo naveći nivo kvaliteta. Staklo EU porekla, posedovanje standarda ISO 9001 za sistem upravljanja kvalitetom, konstantna unutrašnja i spoljnja kotrola proizvoda od strane AMSS-a i sertifikacija određenih proizvoda na češkom institutu IKATES potvrda su naše težnje ka vrhunskom kvalitetu.Podrška klijentima

Naš iskusni inženjerski i dizajnerski tim stoji Vam na raspolaganju za sve konsultacije i u najkraćem roku odgovoriće najkvalitetnije na Vaš zahtev. Rado ćemo Vam ponuditi dizajnerksa i arhitektnoska rešenja kao i neophodne tehničke kalkulacije. Vodimo se idejom individualnog prisutpa i prilagođavanja svakom klijentu.

Kontakt